Activiteiten

Activiteiten: 23

Pages

7.12.2019

Den Dam Organiseert een ontmoetingsnamiddag en -avond waar mensen vanuit verschillende culturen binnen Oudergem centraal staan!

Fotograaf Alice Ramos interviewde en fotografeerde 10 Oudergemnaars met verschillende nationaliteiten, die in Oudergem een thuis vonden. Dit is de start van ‘Conviva’, een project om inwoners samen te brengen en kennis te laten maken met elkaars cultuur. Kom naar de aftrap!

Conviva is een project van GC Den Dam, Cultuurdienst Gemeente Oudergem en Alice Ramos

GC Den Dam
Oudergem
Ontmoeting
Bloemschikken

10.12.2019

Met verse bloemen, plantenmateriaal én een flinke dosis creativiteit maak je telkens een prachtig individueel bloemstuk.

GC Den Dam
Oudergem
Educatief
Draagdoek, babymassage en verzorging
Erasmushogeschool

10.12.2019

Hoe kies je de beste draagdoek voor jou en je baby? Een rekbare of geweven draagdoek, sling of mei tai, weet jij ook niet meer wat kiezen?

GC Den Dam
Oudergem
Educatief
familiewoensdagen sportyninja

11.12.2019

Samen sporten en ravotten! Energie te veel? Zin om een ninja te worden? Ouders en kinderen leren samen leuke worstelspelletjes. De sessie wordt begeleid door de Brussels Brazilian Jiu-Jitsu Academy.

GC Den Dam
Oudergem
Educatief
Café passé

12.12.2019

Elke 2de donderdag van de maand organiseert de werkgroep een inlevermoment’. Heb je zelf foto’s, of ken je iemand met oude foto’s of postkaarten? Breng ze dan binnen op één van de café passé-dagen.

GC Den Dam
Oudergem
Educatief

Pages